Market Wrap: Bitcoin tarttuu 10,7 000 dollariin; DeFi-sivusto dForce kaksinkertaistaa TVL: n 24 tunnissa

Ostomäärä nostaa bitcoinia korkeammalle. Samaan aikaan DeFi-sijoittajat etsivät edelleen paikkoja salata vakaa tuotto.

Bitcoin (BTC) käy kauppaa noin 10 730 dollaria kello 20:30 UTC (16:30 EDT). Saa 0,50% edellisten 24 tunnin aikana

Bitcoin Code hinta pystyi tarttumaan 10 700 dollarin alueelle, joka palasi hieman pudotuksesta sen jälkeen, kun kryptovaluutta kokoontui torstaina. Se oli vaihtamassa kättä noin 10 730 dollaria perjantaina lehdistötilanteesta lähtien

Usean omaisuuden välittäjän eToron toimitusjohtaja ja yhdysvaltalainen johtaja Guy Hirsch viittaa nousevan bitcoin-tapauksen perusteisiin.

Hän mainitsee bitcoinin kaivostoiminnan hashrateen ja vaikeuksiin kaikkien aikojen korkeimpien kohteiden saavuttamisen sekä lisääntyneen taloudellisen epävarmuuden COVID-19: n nousun edessä. „11 000 dollaria on ainoa este paraboliselle juoksulle kohti 12 000 dollaria tai enemmän“, Hirsch kertoi CoinDeskille.

Bitcoinin kaivostoiminnan vaikeus kolmen viime vuoden aikana – katkoviiva, joka merkitsee vuoden 2020 puolittumista(Glassnode)

Likviditeettitoimittajan Blockfillsin institutionaalisen kaupankäynnin johtaja Neil Van Huis sanoi olevansa iloinen siitä, että bitcoin on pystynyt pysymään yli 10000 dollaria, mikä hänen mielestään on keskeinen hintapiste.

„Luulen, että olemme nähneet testin 10000 dollarin pidosta, joka pitää minut tasainen härkä“, hän sanoi.

Viimeinen kerta, kun bitcoin putosi alle 10000 dollarin, oli 9. syyskuuta.

„Alle 10 000 dollaria saa minut huolestumaan 9 000 dollarin takaisinvetämisestä“, Van Huis lisäsi.

Viikonlopun pitäisi olla suhteellisen rauhallinen salaukselle, kertoo OKCoinin kryptovaluutanvaihdon pääjohtaja Jason Lau.

Hän viittasi avoimeen kiinnostukseen futuurimarkkinoista tämän arvioinnin lähteenä. „BTC: n avoin korko on edelleen tasainen huolimatta bitcoinin yön yli tapahtuvasta hinnannoususta – kukaan ei avaa uusia positioita tällä hintatasolla“, Lau totesi.

Toinen indikaattori odotetusta rauhasta on bitcoin-swap-rahoitus, joka pysyy negatiivisena tai lähellä nolla-aluetta – signaalijohdannaisten kauppiaat ovat edelleen epäröivät tehdä nousevia vetoja.

„Ennen kuin rahoitus on jälleen positiivista, on vaikea nähdä, että menisimme paljon korkeammalle – minulle se on paras indikaattori siitä, missä olemme tällä hetkellä“, Lau sanoi. „Pitkät palkkiot maksetaan avoimille positioille, joten se vahvistaa, että nykyisillä hintatasoilla on vielä paljon epäröintiä.“

Markkina-arvon mukaan toiseksi suurin kryptovaluutta, eetteri (ETH) , nousi torstaina, vaihdettiin noin 355 dollaria ja nousi 2,7% 24 tunnissa kello 20.30 UTC (16.30 EDT).